Om oss

 

Vilka är FlaggorOnline.se?

 

Vi är ett familjeföretag som varit etablerade sedan år 1990.
Med våra snart 30 år som ledande tillverkare av flaggor i norden, har vi en genuin kunskap om flaggtillverkning av flaggor med varaktig kvalitet.

2015 startade vi vår e-handel för att kunna erbjuda våra kvalitetsflaggor direkt till kund och nå den bredare massan. Vi är en av de få producenterna som har total produktion inom EU, något vi är mycket stolta över!

 

Vår affärsidé

Att kunna erbjuda våra kunder premiumflaggor direkt från fabrik till privatpersoner, företag, organisationer, myndigheter och kommuner!

Alla de som behöver sätta rätt profil på sin verksamhet eller stuga!

 

Våra bilder på flaggor & vimplar

 

Alla fotograferade bilder är det vi på flaggoronline.se som har fotograferat, för att vi vill visa våra egna produkter i ett naturligt sammanhang. Låna gärna vår bilder, men låt oss veta!

 

 Våra kunder 

Är privatpersoner, kommuner, stat och landsting, samt företag av olika storlekar! Vi finns här för er!

Som tillverkare så producerar vi även för andra flaggrossister, så behöver ert företag ha er egen label på produkterna, så ordnar vi med detta!

 

Vi producerar

 Alla typer av flaggor!

 Behöver ni specialbeställa finns vi till förfogande via mejl: info@flaggoronline.se eller telefon 042- 6005000 för att tillgodose era behov!

 

 Våra sydda flaggor produceras i Ungern och består av flaggduk från England, 155g/m2 spunnen vävd marinpolyester.
Kantbanden kommer från Sverige, tråden kommer från England.
Alla våra flaggor är extra förstärkta på utsatta punkter.
Spunnet garn är det traditionella sättet att producera bomull och ylle, genom att använda denna metod får man en polyester som har samma känsla och utseende som en naturfiber. Detta ger en flagga med ett traditionellt utseende, överlägsen styrka och UV-resistens än billigare filamentmaterial.

 

Våra tryckta flaggor finns i obegränsat utförande. Vill du ha beachflags, roll-ups, tält, mässmonter, banners eller varför inte en ryggsäck med flagga på?!

 

Vi levererar

Leveranstiden beror på storleken på order samt om varorna finns på lager. Tack vara att vi producerar i EU kan vi snabbt ha varor på plats i Sverige efter de producerats.

Lagerförd vara har du vanligtvis 1-3 vardagar efter din lagda order.

 

Vi fakturerar

I webbshoppen kan man betala med kort eller via faktura. Vi har samarbete med Klarna och Billmate. För företagskunder finns möjlighet att direkt i webbshoppen lägga sin order. Vi kontrollerar alla leveranser innan vi skickar de. Läs våra köpvillkor här. Vi vill att du som kund ska ha ett smidigt köp som möjligt!

Så upplever ni att det blir alldeles för krångligt, tveka inte att slå oss en pling: 042-6005000

eller mejla om det känns bättre:

info@flaggoronline.se

 

Vi ansvarar

Alla våra flaggor är producerade i EU, det är en självklarhet att hushålla med våra resurser och ta ansvar för miljö och omvärld.

 

 

Vi Tackar Ödmjukast

för att just ni hittat in till oss!

 

 

Hälsningar från

 

www.flaggoronline.se

 

Rieger Concept AB

Strandgatan 45

263 32 Höganäs Sverige 

ORG: 559244-5091

+46 600 5000 Info@flaggoronline.se